Allemaal geslaagd!!!

Begin 2020 startte weer een nieuwe opleidingscursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO). Niemand had gedacht dat het een cursus met horten en stoten zou worden.

Voortvarend werd er begin dit jaar met 5 deelnemers de cursus gestart totdat half maart het Covid-19 virus roet in het eten gooide. Alle activiteiten werden stopgezet, zo ook die van de EHBO vereniging in Ommen. De cursus werd opgeschort in de hoop op een spoedig vervolg. De herstart, met de nodige beperkingen en aanpassingen vond uiteindelijk pas weer eind september plaats. Vol enthousiasme zijn de 5 cursisten opnieuw begonnen. Maar door de oplopende besmettingen moest in november wederom de cursus tijdelijk worden stilgelegd.

Zo snel het kon werd eind november weer opgestart; Op 9 december stond immers het examen ingepland!! Onder aangepaste omstandigheden vond dan eindelijk afgelopen woensdag het examen plaats; anderhalve meter in achthouden, veel vertellen wat je zal doen, laten zien op eigen arm of been. Tot tevredenheid van de examen commissie; alle 5 kandidaten geslaagd!!!! Een topprestatie!!! Allen van harte gefeliciteerd!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *