ALV 2019-2020

Afgelopen woensdagavond konden we eindelijk de Algemene Vergadering over het jaar 2019 laten plaatsvinden. Andere jaren vond dit terugkerende bijeenkomst in april plaats, maar door de Corona uitbraak was dit niet mogelijk.

We hebben weer heel veel dingen besproken; Vooral veel corona gerelateerde vragen. We gaan in ieder geval dit jaar wel starten met een nieuwe cursus. Ook willen we iedereen de kans geven om dit jaar de herhalingslessen te gaan volgen. Op de website zal binnenkort de mogelijkheid zijn om je in te schrijven voor deze herhalingslessen. Afhankelijk van de opkomst en zolang de coronamaatregelen het toelaat, zullen we deze lessen wel of niet door laten gaan.

De ALV mochten we weer afsluiten met een aantal jubelarissen; van 5 jaar tot zelfs een 40 jarig lid! Allen hebben een speldje en een bloemetje mogen ontvangen.

Doordat we door corona elkaar niet veel zagen op de evenementen, was het erg fijn om elkaar hier weer even te mogen spreken! Al met al een goede opkomst en een mooie avond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *