Laatste bestuursvergadering 2019

`Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan`. Vanavond kon ik helaas niet fysiek aanwezig zijn bij de laatste bestuursvergadering; soms is de combi gezin en daarnaast nevenactiviteiten best lastig te combineren. Gelukkig hebben we tegenwoordig diverse communicatiemiddelen! Bij uitzondering sloot ik telefonisch aan bij de vergadering en dat ging prima! De laatste puntjes op de i voor dit jaar behandeld en weer nieuwe dingen in werking gezet voor het nieuwe jaar, waaronder een nieuwjaarsborrel met ‘buur’ Oranje Kruis verenigingen om ervaringen uit te wisselen; enthousiasmeren van nieuwe cursisten en inzet van vrijwilligers.

Dat laatste begint onze vereniging ook steeds meer te raken. We ervaren dat er steeds meer evenementaanvragen binnenkomen. Het aantal vrijwilligers groeit minder hard dan het aantal evenementen. Tot nu toe kunnen we alles nog goed invullen, maar meer vrijwilligers zijn altijd welkom!

Dus zou je graag wat voor de vereniging willen betekenen; laat het ons dan weten! Er is altijd wel iets wat bij je past. Vind je assistentieverlening bij een evenement toch nog te hoog gegrepen? Dan is er in het bestuur nog altijd wel iets waar je bij zou kunnen helpen! Want ondanks vele pogingen, krijgen wij daar de openstaande vacatures tot op heden nog niet ingevuld. Dus lijkt het je leuk om ook met ons mee te vergaderen? Stuur dan een mail naar info@ehbo-Ommen.eu.

Namens het bestuur wensen wij jullie alvast goede feestdagen toe!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *