Kerstmarkt 2017

Op 16 december vond de kerstmarkt in Ommen plaats. De EHBO vereniging was aanwezig, niet alleen om hulp te verlenen, maar ook om mensen te wijzen om het belang van een EHBO diploma. Belangstellenden kregen informatie over wat de opleiding inhoudt en wat ze kunnen verwachten tijdens de opleiding, die op 23 januari 2018 van start zal gaan. Inschrijven kan nog steeds via de website: www.ehbo-ommen.eu. Hier kunt u meer informatie vinden over de duur en de kosten van de opleiding. Zorgverzekeraars vergoeden vaak het cursusgeld of een gedeelte hiervan, voor meer informatie kunt u terecht bij u zorgverzekeraar.

Weet u wat u moet doen? De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. Denk hierbij aan kneuzingen, verstuikingen of botbreuken door een val. Maar ook aan brandwonden door kokend heet water, frituurvet of vuur, vooral bij kinderen.

Twijfel niet langer, en meld u aan voor de opleiding EHBO.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *