Uitmarkt 2017

De KNV EHBO vereniging stond ook ter promotie op de uitmarkt op 15 september. Helaas regende het meteen bij het begin van de markt wat de belangstelling niet ten goede kwam. Toch hebben we een aantal mensen van informatie kunnen voorzien.

De aanwezige lotus heeft enkele wonden geënsceneerd en het aanwezige publiek gevraagd om hulp en de wond te verbinden. Wat opviel was dat men niet goed raad weet met dergelijke vraag; doe ik het of doe ik het niet. Er was toch enig overtuigingskracht nodig om mensen te laten handelen (ook bij een daadwerkelijk ongeval???) Gelukkig hielp men wel en verbond men de wond.

Middels het geven van aanwijzingen en tips werd geprobeerd mensen aan te moedigen een EHBO-cursus te gaan gaan volgen.

Op woensdag 27 september is er een nieuwe opleiding gestart.

In 10-12 avonden worden de cursisten op het examen,  in december 2017,  voorbereid.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *