Nieuwe site

Vanaf heden maken we gebruik van onze nieuwe website. En dat tijdens de drukke periode van het seizoen.

Afgelopen weken hebben jullie wellicht gemerkt dat de site af en toe niet bereikbaar was. Door middel van de nieuwe site is dit probleem opgelost. Het aanmelden van evenementen gaat nog op dezelfde manier zoals u gewend was. Ook kunnen de hulpverleners nog steeds op dezelfde manier zien hoe en waar ze ingepland staan.

Het is de bedoeling dat ook dit gedeelte nog meer geautomatiseerd gaat worden. Alle leden krijgen een eigen inlog en kunnen zich straks via de website registeren voor een evenement. Zodra we hier mee gaan starten worden jullie hier uiteraard over geïnformeerd.

Graag horen we op of aanmerkingen voor het gebruik van de site. Stuur je vraag/opmerking/verbeterpunt/lofbetuiging naar info@ehbo-ommen.eu en we gaan ermee aan de slag.

Hartelijk groet namens het bestuur,

Hindrik Jonker

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *